چگونه به طور کامل از حساب اینستاگرم خارج شویم؟

در این بخش از مقالات اینستاگرام قصد این را داریم که بگوییم چگونه به طور کامل از حساب اینستاگرام خود خارج شوید

 

این آموزش به درخواست کاربران بوده که بسیاری از کاربران به ما پیام ارسال کرده بودند که چگونه میتوانیم از حساب اینستاگرام خود خارج شویم به شکلی که ذخیره نشود.

ممکن است این موضوع مشکل بسیاری از کاربران باشد که در بعضی از مواقع با گوشی شخص دیگری وارد حساب اینستاگرام خود شده و بعد از خروج همچنان پسورد آن ها ذخیره شده و چاره ای جز تغییر رمز را ندارند.

در این آموزش شما به شکل کاملا تصویری یاد خواهید گرفت که از حساب اینستاگرام خود به طور کامل خارج شوید.

 

تصویری که در زیر قرار میدهیم نشان دهنده این است که شما درحال حاظر دو اکانت در حساب اینستاگرام خود دارید.

 

خروج از حساب اینستاگرام

خب همان گونه که مشخص است ما دو حساب اینستاگرام داریم و الان میخواهیم از یکی از آن ها خارج شویم ابتدا باید حسابی که میخواهید از ان خارج شوید را انتخاب کنید سپس همان گونه که در تصویر مشخص است باید بر روی سه خط که در بالا طرف چپ تصویر میباشد کلیک کنید تا پنجره جدید برای شما باز شود.

پس از انتخاب سه خط بالا تصویر زیر برای شما نمایش داده میشود.

تنظیمات حساب اینستاگرام

پس از باز شدن این تصویر بر روی تنظیمات کلیک کرده تا وارد بخش تنظیمات حساب خود شوید.

با انتخاب گزینه تنظیمات تصویر زیر برای شما به نمایش گذاشته میشود.

خروج از حساب اینستاگرام

البته این تصویر قسمت انتهایی تنظیمات می باشد که شما باید از گزینه های موجود یک گزینه را انتخاب کنید گزینه اول از همان حسابی که وارد تنظیمات شدین خارج میشود گزینه دوم از تمامی حساب های موجود خارج میشود در اینجا ما میخواهیم فقط از یک حساب خارج شویم پس بر روی گزینه اول یعنی خروج از نام حساب مورد نظر کلیک میکنیم پس از انتخاب این گزینه تصاویر زیر ممکن است برای شما به نمایش در بیاید.

ذخیره حساب اینستاگرام

ذخیره حساب اینستاگرام

 

پس از این که با پیغام بالا رو به رو شدید گزینه مورد نظر را انتخاب کنید در تصویری که یک تیک آبی دارد اگر تیک گذاشته شده باشد حسابی که از ان خارج میشوید ذخیره میشود و مجدد بدون وارد کردن رمز میشود به آن وارد شد اگر تیک را بردارید حساب ذخیره نمیشود و با برداشتن تیک و زدن گزینه خروج دیگر حساب ذخیره نمیشود و برای ورود مجدد باید رمز را وارد کرد در تصویر دیگر همان گونه که مشخص است اگر بر روی به خاطر سپردن کلیک شود حساب ذخیره میشود و بر روی اکنون نه کلیک شود حساب ذخیره نمیشود.

اما گاهی متوجه این موضوع نمیشویم و حساب را ذخیره میکنیم باز راهی وجود دارد که حساب را حذف کرد با دقت به تصویر زیر نگاه کنید.

حساب اینستاگرامی که ذخیره شده

در تصویر بالا مشاهده میکنید که حساب ذخیره شده و هنگامی که میخواهیم حساب جدید را به اینستاگرام وارد کنیم حسابی که ذخیره شده را به ما نشان میدهد و با کلیک بر روی ورود به سیستم به عنوان حساب مورد نظر وارد آن حساب میشود.

اگر بخواهیم باز اکانت اینستاگرام را از این قسمت حذف کنیم میشود خوب به تصویر نگاه کنید در زیر ورود به سیستم یک گزینه دیگر به اسم حذف موجود است و با انتخاب آن تصویر زیر برای شما به نمایش گذاشته میشود.

حذف حساب اینستاگرام

اگر در تصویر بالا بر روی حذف کلیک کنیم حساب مورد نظر از برنامه اینستاگرام حذف میشود و برای ورود مجدد باید یوزرنیم و پسورد را وارد کرد.

 

امیدوارم که از این اموزش هم نهایت استفاده را برده باشید.

 

برای آموزش های بیشتر و اینکه شما هم مانند ما به یک فروشنده فالوور و لایک تبدیل شوید و اینستاگرام را بهتر بشنهاسید میتوانید بر روی همین متن کلیک کنید.

 

شاد پیروز و موفق باشد

ما با شما هستیم تا انتهای راه…

کانال تلگرام ما و همچنین ارتباط مستقیم با مدیر سایت : 

https://telegram.me/amozeshgah321

0 پاسخ ها

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا می خواهید به بحث بپیوندید؟
در صورت تمایل از راهنمایی رایگان ما استفاده کنید!!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *